Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Isabel ter Weeme maakt een transfer naar Morningside University!

Isabel ter Weeme maakt een transfer naar Morningside University!

Het women’s soccer team van Morningside University krijgt versterking van Isabel ter Weeme. Ze maakt de overstap van Westcliff University naar Morningside University.

Na een seizoen gespeeld te hebben bij Westcliff University maakt Isabel de transfer naar Morningside University. Ze gaat het team van de Morningside Mustangs versterken als keepster. Morningside komt uit in de GPAC, Great Plains Athletic Conference, en wordt geleid door head coach Tom Maxon.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Isabel als een vriendelijke, zorgzame en concurrerende individu. Ze is ongelooflijk toegewijd aan haar ontwikkeling, en altijd op zoek naar verbetering. Isabel is ook avontuurlijk en houdt van nieuwe uitdagingen. Ten slotte, ze wordt gezien als een echte leider, die haar helpt teamgenoten, zowel binnen als buiten het veld.

Morningside University ligt in het Noord-Westen van Iowa, tegen de grens met Nebraska en South Dakota. Ze bieden meer dan 65 majors programma’s aan. Morningside University is lid van de NAIA GPAC en heeft 13 soccer teams, met tegenstanders als Hastings en Midland. Het is een bekende school voor KingsTalent, een aantal gingen Isabel al voor als student-athlete bij Morningside. Op dit moment is Meike Dingenouts al een Mustang bij  het women’s soccer team.

Gefeliciteerd met deze transfer en heel veel plezier bij Morningside, Isabel!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.