Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

Imogen Turner blikt vooruit op avontuur in Amerika!

Imogen Turner gaat binnenkort in Amerika hockeyen aan Monmouth University. De Australische aanvallende middenvelder gaat op de velden van Amerika laten zien wat ze in huis heeft. Ze kijkt er enorm naar uit en kan niet wachten om te beginnen in Amerika! Naar aanleiding van haar avontuur in ‘The States’ besloten wij haar wat vragen te stellen over haar nieuwe avontuur.

Kijk je ernaar uit om in Amerika te wonen?

In het kort, ja! Ik ben dolenthousiast over mijn toekomst bij Monmouth University en de Monmouth Hawks. Ik weet al sinds 2016 dat ik graag naar Amerika wil om daar te studeren en sporten op hoog niveau, dus ik kan met veel trots zeggen dat dit de grootste prestatie uit mijn leven is. Ik kan niet wachten om alles te ervaren wat Monmouth te bieden heeft!

Waarom heb je voor Monmouth University gekozen?

Ik heb om verschillende redenen voor Monmouth gekozen. De voornaamste reden was de coach Carli Figlio. Carli was enorm vriendelijk en dat trok mij meteen aan. Ze was erg georganiseerd en informatief en ik kon door het gehele proces heen met haar praten, wat heel fijn was. Daarnaast kreeg ik de kans om met andere eerstejaars studenten te praten over hun ervaringen hier bij Monmouth. Daardoor kreeg ik een veel beter beeld bij het leven als student-atleet voor Monmouth en dat hielp mij bij het maken van de beslissing. Ten slotte vertelde Carli mij dat ze zocht naar een hardnekkige en vastberaden aanvallende middenvelder en dat is precies wat ik ben, alsof het ‘meant to be’ was!

Heb je de Monmouth Hawks al enigszins gevolgd?

Ja, mijn vader en ik volgen de Hawks al sinds we voor het eerst contact legde met Monmouth. Het was geweldig om te zien dat ze zo consistent wonnen. Sinds dat ik heb getekend, hebben mijn vader en ik continue de resultaten van de Hawks en de stand van de NCAA in de gaten gehouden.

Denk je dat hockey in Amerika anders is dan hockey in Australië?

Hockey in Amerika is op veel vlakken anders dan hockey in Australië. In Australië speelde ik wel eens vier wedstrijden per weekend voor verschillende teams en scholen, daarnaast trainde ik ook nog voor al deze scholen en teams. Verder is er in Australië een overlapping tussen outdoor en indoor hockey. Oftewel, hockey houdt nooit op in Australië! Gelukkig heb ik in Amerika tijd om mij voor te bereiden op het nieuwe seizoen en nieuwe hobby’s te ontdekken tijdens de rustperiodes.

Waarom wilde je graag student-atleet in Amerika worden?

Zodra ik over mijn academische en sportieve na begon te denken, wist ik dat ik enorm graag naar Amerika wilde. Ik ben avontuurlijk en onafhankelijk en heb het idee van studeren in het buitenland altijd al aantrekkelijk gevonden.

Wat ga je denk je het meest missen aan Australië?

Ik weet zeker dat ik mijn familie het meest ga missen. Vooral mijn ouders zijn er altijd voor me geweest op het gebied van school en sporten. Zij inspireerde mij om vanaf een jonge leeftijd te trainen en mijn vader is al jaren mijn trainingspartner! Hij wist me altijd te motiveren om net iets extra’s te geven. Zonder de support van mijn ouders was ik nooit zo ver gekomen. Het gaat erg moeilijk zijn om ze niet dagelijks te zien, maar ik weet zeker dat zij mij vanuit Australië nog steeds aanmoedigen. Zij hebben mij de middelen gegeven die ik nodig had om voor mezelf te kunnen zorgen terwijl ik de wereld over reis om een strevend student-atleet te worden en daarvoor ben ik ze eeuwig dankbaar.

Wat is de beste wedstrijd die je ooit hebt gespeeld en waarom?

Ik vind het lastig om te kiezen, aangezien ik veel mooie momenten heb meegemaakt. Als ik er één uit zou moeten kiezen, dan ga ik voor de wedstrijd waar ik de Pan-Pacific Australian Schoolgirls Championship in Adelaide mee won. Dat was erg belonend en memorabel.

Behalve hockey, waar kijk je het meest naar uit in Amerika?

Behalve hockey kijk ik het meest uit naar de ‘college experience’ en het ontmoeten van nieuwe mensen. In Australië is de universiteit slechts een verlenging van de middelbare school en de meeste mensen blijven gewoon thuis wonen en kiezen ze een universiteit dichtbij huis. Doordat ik in Amerika ga studeren kan ik veel nieuwe mensen ontmoeten en ik kijk er enorm naar uit om nieuwe levenslange vrienden te maken en een compleet nieuwe levensstijl te ervaren!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.