Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Hugo de Wekker gaat volleyballen in Amerika!

Hugo de Wekker gaat volleyballen in Amerika!

Mount Mercy University heeft er een goede volleyballer bij! Hugo de Wekker gaat studeren in Amerika combineren met het spelen van zijn geliefde sport.

Veertien jaar oud was Hugo toen hij begon met volleyballen bij zijn club Olhaco. Al snel bleek dat hij de sport goed beheerst en dus ging het vanaf toen snel met hem. Hij mocht al snel naar de Onder-18-1 ploeg van Olhaco en op zijn vijftiende mocht hij al meetrainen bij het eerste team. In 2020 haalde hij de Final Four van de Dutch National Open Onder-18. Hij werd gescout door Side-Out waar hij op zijn zeventiende al een basisplaats verdiende, als één van de jongste spelers. Op zijn achttiende maakte hij de overstap naar Donitas, op het hoogste niveau.

Hugo is een belangrijke schakel in het team en heeft zich ontwikkeld als leider. Verder is hij een echte teamspeler die het Mount Mercy University volleybal team sterker zal maken. Het team is al sterk want het verloor slechts twee wedstrijden afgelopen seizoen, alle andere wedstrijden werden gewonnen.

Wij wensen Hugo heel veel plezier en succes!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.