Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Hockeyster Mijntje Ligtenberg vertrekt naar Ohio!

Hockeyster Mijntje Ligtenberg vertrekt naar Ohio!

Het field hockeyteam van de Ohio Bobcats krijgt versterking van aanvaller Mijntje Ligtenberg. Ze gaat met het team strijden in de Mid-American Conference.

Mijntje begon op 7-jarige leeftijd met hockeyen bij RHC in Rijswijk. Daarnaast deed ze op 8-jarige leeftijd mee aan het NK Turnen. Op 12-jarige leeftijd maakte ze de stap naar Cartouche om op een hoger niveau te gaan spelen. De aanvaller maakte onderdeel uit van de voorselectie van Nederlands Elftal U16. Naast de trainingen en wedstrijden die ze zelf speelt heeft Mijntje ook ervaring met het trainen van jeugdteams. In de afgelopen drie seizoenen is ze topscorer geweest en was ze aanvoerder van de U16 en U18 bij Cartouche. Op dit moment speelt ze met haar team in de National Elite league, de hoogste nationale jeugdcompetitie van Nederland.

Mijntje wordt door vrienden en familie beschreven als een spontane en sociale meid. Ze leidt een evenwichtig leven met een passie voor hockey, een scherpe focus op haar academische prestaties en een actief sociaal leven. De aanvaller heeft een drive om haar doelen te bereiken en haar dromen na te jagen. Ze is een harde werker, leergierig en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Dit zijn mooie eigenschappen om mee te nemen naar Amerika.

Het field hockeyteam van Ohio University krijgt vanaf de zomer van 2022 versterking van Mijntje. Head coach Ali Johnstone kijkt uit naar de komst van de 17-jarige aanvaller. Johnstone werd head coach bij de Bobcats na zes jaar dienst bij Northwestern. Nu gaat ze met de Ohio Bobcats voor de winst in de Mid-American Conference.

Mijntje, heel veel plezier tijdens je avontuur in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.