Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Hockeyster Cato Bartstra gaat sport en studie combineren in Amerika!

Hockeyster Cato Bartstra gaat sport en studie combineren in Amerika!

Vanaf de zomer van 2022 gaat Cato Bartstra het field hockey team van Coker University versterken. De 17-jarige hockeyster verlaat haar teamgenoten van Kampong om haar droom in Amerika te verwezenlijken.

Op 6-jarige leeftijd begon Cato met hockeyen bij De Zwaluwen in Utrecht. Ze speelt vanaf het eerste moment mee in de hoogste teams van de club en doet mee aan de hoogste jeugdcompetities. Na een jaar bij De Zwaluwen is Cato overgestapt naar Kampong. Met het U16-team van Kampong deed ze in 2019 mee aan een internationaal toernooi. Daarnaast sleepte ze in 2019 ookeen indoor hockeykampioenschap binnen. Cato kan op alle verdedigende en middenveldposities uit de voeten, maar het beste speelt ze op de linksbackpositie. Ze valt op door haar defensieve vaardigheden , haar techniek en balcontrole.

Vrienden, familie en teamgenoten van Cato beschrijven haar als een vrolijke, zorgzame en lieve meid. Ze weet wat ze wil en zal er alles aan doen om haar doelen te bereiken, op het gebied van studie en sport. Op het veld is Cato erg competitief, hardwerkend en gedreven, ze geeft niet snel op. Naast hockey beoefend Cato ook graag andere sporten met vrienden en familie, waaronder surfen en skiën.

Vanaf de zomer van 2022 zal Cato zich voegen bij het field hockey team van de Coker Cobra’s. Het field hockey team van Coker University komt uit in de NCAA Division 2 South Athletic Conference. Coker University is een bekende school voor KingsTalent. Talent Britt Kabo speelt ook bij het field hockey team van de Cobra’s en werd uitgeroepen tot Division 2 Sevond Team All-American. Onder leiding van head coach Morgan Downey zullen de Coker Cobra’s gaan strijden voor de prijzen.

We wensen Cato veel succes en vooral veel plezier tijdens haar avontuur in Amerika!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.