Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Het regent awards voor Celeste Veenstra

Het regent awards voor Celeste Veenstra

Het is bijna geen verrassing meer… Celeste Veenstra is wederom verkozen tot ‘PSAC Field Hockey Athlete of the Week’. Dit is alweer de 3e award voor de Alkmaarse. Waar strandt het schip?

 

Doordat Celeste 3x het net wist te vinden en ook één assist achter haar naam kon zetten na de afgelopen 2 wedstrijden, kreeg ze gisteren deze, zeer verdiende, award toegekend.
De overwinningen werden behaald door respectievelijk Bloomsburg op vrijdag te verslaan met 2-0 en op zondag Mansfield te kijk te zetten met een 6-1 overwinning. Elk doelpunt telt voor 2 points en elke assist telt voor 1 point, Celeste heeft dus in twee wedstrijd 7 points bij elkaar gespeeld, waardoor deze award meer dan verdiend is.
Met een geweldig team record van 14 overwinningen en maar slechts één verliespartij, doen de Warriors het uitstekend!
De enige concurrent die ook nog zonder puntverlies mee bovenaan staat, is West Chester. Vanavond is dé clash, want dan staan deze twee top teams tegenover elkaar. Een zeer spannende wedstrijd om de koppositie!

Trek deze lijn door en veel succes, Celeste!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.