Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Heart of America Offensive Player of the Week – Lucas Jacobs

Heart of America Offensive Player of the Week – Lucas Jacobs

Na een periode van droogte leefde goalgetter Lucas Jacobs de afgelopen weken weer helemaal op! Jacobs heeft zijn oude vorm weer helemaal te pakken.. afgelopen week wist hij zichzelf te belonen met een glaszuivere hattrick in de eerste helft tegen Graceland! Mede door deze hattrick en het goede spel van Nederlander is hij uitgeroepen tot ‘Heart of America Men’s Soccer Offensive Player of the Week’.

 

 

 

Jacobs opende het vuur al na 3 minuten toen hij de trekker overhaalde om de 1-0 op het scorebord te zetten voor de Baker Wildcats! Jacobs liet het daar niet bij want hij zette de Wildcats in de 37e minuut op een ruime 2-0 voorsprong waarna hij 3 minuten later zijn hattrick compleet maakte door de 3-0 op het bord te zetten. Het is de eerste hattrick uit de carrière van de Nederlander en hij zette zo zijn doelpuntentotaal op een aantal van 13 doelpunten uit 16 duels! Later die week speelde de Baker Wildcats ook nog een duel tegen Mount Mercy.. dit duel werd vrij eenvoudig gewonnen met 5-1, Jacobs in dit duel het net zelf niet vinden maar wist wel op andere manieren van waarde te zijn voor zijn team! Lucas gaf namelijk 2 assists en zette hiermee zijn seizoens totaal op 6. Voor Jacobs en zijn mannen staat vandaag alweer het volgende duel op het programma.. ze treden voor ‘Senior Day’ aan tegen de nummer 15 van het land: MidAmerica Nazarene. Succes!

 

 

Voor meer dagelijkse avonturen en prestaties van onze talenten.. volg ons op Instagram!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.