Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Goaltjesdief Arthur Proost naar Eastern New Mexico Greyhounds!

Goaltjesdief Arthur Proost naar Eastern New Mexico Greyhounds!

De echte spits vertrekt van Alexandria’66 naar de Verenigde Staten om bij de Eastern New Mexico Greyhounds te spelen. Hier kan hij enorm van waarde zijn bij een team dat vorig seizoen niet genoeg wist te scoren.

 

Arthur is een echte spits met een neusje voor de goal. Verder kan hij goed als aanvallende middenvelder uit de voeten. Zijn timing is ongeëvenaard, samen met zijn goede positiespel en kracht is hij een ideale spits. Behalve zijn vermogen om te scoren is Arthur ook erg zelfverzekerd aan de bal en sterk in balbezit, dit maakt hem een goede optie voor de aanvallende middenvelder positie. Zonder balbezit is Arthur een geweldige speler om erbij te hebben, want hij kan met zijn sterke uithoudingsvermogen goed op de bal jagen.

 

Arthur begon op zijn zesde met voetballen. Hij begon bij SV DWO, vertrok hierna naar FC Zoetermeer om in de Hoofdklasse te spelen en voor zijn overstap naar Amerika heeft hij nog twee seizoenen bij Alexandria’66 gespeeld. In de laatste twee seizoenen speelde hij tot dusver 42 wedstrijden, verdeeld over drie teams. In deze 42 wedstrijden wist hij 38 keer te scoren! Dat is een ratio van bijna 1 goal per wedstrijd! Daarnaast gaf hij nog 9 assists.

Zijn nieuwe universiteit komt uit New Mexico en ligt in Portales. De Eastern New Mexico University is de grootste regionale universiteit in New Mexico, met bijna 5,700 studenten uit 50 staten en 33 verschillende landen! Met meer dan 60 bachelors, masters en associate-opleidingen is er een enorme keuze voor iedere student.

 

De Eastern New Mexico Greyhounds hebben een goed seizoen achter de rug, met twaalf overwinningen, één gelijkspel en vijf verloren wedstrijden. Met een gemiddelde van 1.89 goals per wedstrijd zou Arthur de ideale toevoeging zijn; zo kan hij gevaar brengen met passes en assists waar nodig als aanvallende middenvelder en doelpunten maken wanneer hij in de spits wordt opgesteld.

Wij kijken enorm uit naar de resultaten van deze fantastische transfer! Wil jij meer van dit soort artikelen lezen? Check onze instagrampagina! @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.