Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Arthur Proost maakt transfer naar Oregon Tech

Arthur Proost maakt transfer naar Oregon Tech

De Nederlandse spits stapt dit jaar over van Eastern New Mexico naar Oregon Tech. Hij zal aansluiten bij het voetbalteam van de Oregon Tech Owls.

 

Vorig jaar speelde Arthur nog bij Eastern New Mexico, nu gaat hij een transfer maken naar Oregon Tech. Oregon Tech is de enige technische universiteit in het Noordwesten van Amerika. De school staat als nummer 2 geranked bij Public Schools. Het is dus academisch gezien een uitstekende school. De school telt zo’n 5.300 studenten. Oregon ligt aan de westkust van Amerika en is echt een mooie plek.

De nieuwe school van Arthur ligt op zo’n 2300 km van zijn oude school, Eastern New Mexico. Arthur komt dus op een compleet nieuwe plek terecht en zal hier ongetwijfeld veel mooie dingen meemaken.

De Oregon Tech Owls komen uit in de Cascade Collegiate Conference, de CCC. Dit seizoen staan de Owls 4e in de Conference, die uit 12 teams bestaat.

 

Veel succes bij je nieuwe school, Arthur!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.