Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Freke Van Tilburg in Atlantic 10 Preseason All-Conference Team!

Freke Van Tilburg in Atlantic 10 Preseason All-Conference Team!

De hockeyster uit Breda zal na de zomer starten aan haar tweede jaar bij de Hawks van Saint Joseph. Tijdens haar eerste jaar liet Freke zien waartoe ze in staat is door meerdere prijzen en nominaties in de wacht te slepen.

Zo werd ze uitgeroepen tot Atlantic 10 Offensive and Defensive Player of the Week, na drie keer te hebben gescoord tegen #4 school North Carolina en #8 Rutgers. Daarnaast werd ze ook verkozen tot National Offensive Player of the Week van de NFHCA en wist ze een All-America Second Team award binnen te slepen. Met het binnenhalen van deze award werd Freke de zevende student-athlete in de geschiedenis van Saint Joseph University die deze award wist binnen te halen. Daarnaast was dit de vijfde All-America Second Team award in de afgelopen zes seizoenen.

Daarnaast werd Freke benoemd tot topscorer van de A-10 met 14 goals, 6 assists en 34 punten. Naast deze individuele prestaties wisten de Hawks met de Nederlandse het afgelopen seizoen hun vijfde Atlantic 10 kampioenschap binnen te halen in zes jaar, hun vierde A-10 postseason-kroon en de vierde NCAA-Tournament plaats binnen te slepen.

Al met al kunnen zowel Freke als de Hawks terugkijken op een succesvol seizoen. Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen en kijken uit naar de volgende award van Freke.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.