Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Florens van Honk is ‘South Atlantic Conference Regular Season’ kampioen!

Florens van Honk is ‘South Atlantic Conference Regular Season’ kampioen!

Florens van Honk, voetballer van Wingate University, is met zijn team, The Bulldogs, ‘South Atlantic Conference Regular Season’ kampioen!

Het men’s soccer team van Wingate heeft een pracht seizoen achter de rug. Met negen overwinningen, vijf verliespartijen en drie wedstrijden gelijk te hebben gespeeld, heeft het team van Florens, uitkomend in de NCAA, zich weten te plaatsen voor de Nationals!

The Bulldogs namen het in hun laatste wedstrijd van het seizoen op tegen het team van Youri Keijser, Coker University. Bij een overwinning of een gelijkspel op ‘The Cobras’ zouden ‘The Bulldogs’ worden bekroond tot ‘SAC Regular Season’ Champions. Het team van Florens had het niet makkelijk tegen het men’s soccer team van Coker. Met 10 totaal schoten, waarvan 5 schoten op doel, wist Wingate in deze allesbepalende wedstrijd niet de achterkant van het net te vinden. Hetzelfde geldt voor het team van Youri Keijser wat met 11 totaal schoten, waarvan 7 schoten op doel ook niet wisten te scoren. Met het gelijkspel op The Cobras zijn The Bulldogs door naar de Nationals!

Van harte gefeliciteerd met het Regular Season kampioenschap Florens!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.