Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Florens van Honk tekent bij Wingate Bulldogs

Florens van Honk tekent bij Wingate Bulldogs

Florens van Honk gaat komende zomer de overstap maken naar Wingate University. Hier gaat hij voetballen en studeren bij de Wingate Bulldogs.

 

Florens begon op zijn 6e met voetballen bij zijn lokale club Rhelico. Zijn talent viel op en hij werd geselecteerd voor het KNVB Talententeam. Van Rhelico maakte hij een transfer naar RKTVC. Hier werd hij gescout door Willem II en FC Den Bosch. Florens koos uiteindelijk voor FC Den Bosch.

Hier speelde Florens van de onder-14 tot en met de onder-21.  Hij speelde veel internationale toernooien. In de onder-17 werd Florens gekozen als aanvoerder. Nu gaat de middenvelder, die overigens ook als buitenspeler kan fungeren, de overstap maken naar Amerika.

Florens gaat voetballen voor het team van de Wingate Bulldogs. Het team werd afgelopen seizoen kampioen in de South Atlantic Conference. Bij de school speelt een bekende van ons, Floris van der Bruggen. Wingate kent een geweldig voetbalprogramma en zal met Florens opnieuw voor de titel gaan.

Volgend seizoen zullen er heel wat onderlinge duels uitgevochten worden tussen onze talenten. Wingate speelt tegen teams als Coker University, Carson-Newman en Limestone.

 

We wensen Florens veel succes en plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.