Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Fien Zwaan versterkt Appalachian State University!

Fien Zwaan versterkt Appalachian State University!

Hockeyster Fien Zwaan gaat haar sport en studie combineren in Amerika! Ze maakt in de zomer van 2022 de overstap naar Appalachian State University.

Fien begon met hockeyen toen ze 6 jaar jong was bij V.M.H.C. Cartouche. Fien is een creatieve speelster die sterk is aan de bal, je zult haar niet snel de bal verliezen of een slechte pass geven. Ze speelt het liefst op de links back positie, maar pas op want eigenlijk kan ze overal wel uit de voeten. Fien levert de nodige assists en is mede daardoor een echte meerwaarde op het hockeyveld. Bij Appalachian State University zal ze shinen op het hockeyveld, maar gaat Fien ook zeker haar best doen in de schoolbanken! Wij kijken ernaar uit om haar te volgen.

Appalachian State University is voor KingsTalent bekend terrein, vorige zomer vertrok Charlotte Bosma richting deze universiteit. Het is een hockeyteam die bekend is met ons klein kikker landje en dat van België, Fien zal dus niet de enige international worden. App State komt uit in de Sun Belt Conference, waarbij het niveau dicht op elkaar zit en wisselvallige resultaten neer gezet worden. Wij zijn ervan overtuigd dat Fien met haar kwaliteiten het hockeyniveau naar boven zal tillen en wij wensen haar daar ook al het succes mee!

 

Veel plezier Fien, geniet van jouw avontuur!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.