Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Femke Peters naar Bethany Lutheran College!

Femke Peters naar Bethany Lutheran College!

Volleybalster Femke Peters laat Nederland achter haar en vertrekt naar Amerika. Hierbij laat ze de Flamingo’s achter en gaat ze het volleybal team van de Bethany Lutheran Vikings versterken.

Femke begon op zesjarige leeftijd met volleybal. Van jongs af aan kwam ze al uit in de hoogste team van haar leeftijdscategorie. In 2016-2017 werd ze geselecteerd om mee te trainen met RTC, het regionale talent centrum in Nijmegen. In de tussentijd maakte ze haar minuten bij de Flamingo’s en werd ze in 2019 – 2020 vierde bij het NOJK, het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap. Hier won ze met haar team de prijs voor ‘Beste sportteam van het jaar’. Het seizoen daaropvolgend besloot ze een stapje hogerop te doen en sloot ze zich aan bij het tweede senioren team van de club. Op dit moment is ze een vaste kracht bij het eerste team van de Flamingo’s en speelt ze haar wedstrijden op het tweede hoogste regionale niveau van Nederland.

Femke is bij voorkeur een passer-loper, maar kan ook uit de voeten als diagonaal. Haar kwaliteiten liggen vooral op het gebied van de verdediging, de pass en haar serve. Daarnaast is ze een gedreven en gedisciplineerde dame met veel doorzettingsvermogen.

Bethany Lutheran College is inmiddels een goed vertegenwoordigde school als het gaat om het aantal KingsTalent atleten. Zo spelen onder andere Daan Huntjens, Gijs van Eldik en Sarah Breukelaar bij het voetbalteam van de school. Na de zomer vertrekken er naast Femke nog meer student-atleten vanuit KingsTalent naar de school. Het volleybalteam van de BLC Vikings beleefde het afgelopen seizoen een niet al te best seizoen. Met Femke als aanwinst zal de ploeg er alles aan willen doen om aankomend seizoen beter te presteren.

Wij wensen Femke heel veel succes en plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.