Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Dylan Adelaar signs at Louisiana State University in Shreveport, Louisiana

Dylan Adelaar signs at Louisiana State University in Shreveport, Louisiana

 

De inkt onder het contract is droog. Aanstaande zomer verlaat de pijlsnelle aanvaller Dylan Adelaar Zeeland om zijn droom na te jagen: Sporten en studeren in Amerika. Louisiana Stata University Shreveport heeft het gevecht om zijn handtekening gewonnen.

 

 

 

 

Want Adelaar is hot. Adelaar, die uitblonk tijdens de KingsTalent showcase met een doelpunt en een assist, had aan interesse geen gebrek. Hij viel in de smaak bij vele scholen die naar hem informeerden. De 21-jarige vleugelflitser heeft veel gesprekken gevoerd voordat hij uiteindelijk een weloverwogen keuze kon maken. Uiteindelijk trekt head coach Phil Bonn van Louisiana State University Shreveport (LSUS) aan het langste eind. Vanaf deze zomer sluit Adelaar aan bij Louisiana State University Shreveport Pilots. Deze school zal aankomend seizoen voor de eerste keer deelnemen aan het collegevoetbal, een geheel nieuw project dus. Dit project sprak de vleugelflitser enorm aan. In Amerika wordt Dylan een van de kopstukken van LSUS, met zijn dreigende acties moet hij het zijn tegenstanders lastig maken en voor de doelpunten gaan zorgen.  Phil Bonn verwacht veel van Adelaar. “Dylan kan met zijn snelheid, creativiteit en doelgerichtheid een echte powerhouse worden. We waren lange tijd op zoek naar snelle buitenspeler. Ik ben enorm blij dat Dylan voor ons heeft gekozen! Hij zorgt voor constante dreiging en gevaar!”

 

 

De technisch begaafde en supersnelle buitenspeler begon zijn carrière bij Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland, een opleidingsteam dat uitkomt tegen jeugdteams van onder andere Vitesse, Feyenoord en FC Dordrecht. In 2012 vertrok Dylan naar SV DFS om vervolgens in 2015 aan te sluiten bij Bruse Boys.

 

 

 

KingsTalent wenst Dylan veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Dylan’s verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.