Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

De Drexel Dragons verwelkomen Amber Brouwer!

De Drexel Dragons verwelkomen Amber Brouwer!

Ze mag zich officieel een Drexel Dragon noemen na dit seizoen.. Amber Brouwer! Amber heeft namelijk een contract getekend bij de Drexel Dragons uit Philadelphia en zal topsport en studie gaan combineren op Drexel University. De Dragons zagen in Amber de ideale versterking voor op het middenveld.. vanaf zomer 2019 zal ze in dienst treden van de Dragons waar onder andere landgenote Puk Thewessen ook onder deel van het team is.

 

 

Amber begon met hockeyen bij lokale vereniging OMHC uit Rotterdam waar ze onderdeel was van een zeer getalenteerd team dat meerdere kampioenschappen behaalde. Toen Amber in de onder-14 terecht kwam besliste ze dat ze op een hoger niveau wilde spelen en maakte daarom de overstap naar Leonidas. Amber begon daar uitstekende door in haar eerste seizoen meteen het kampioenschap in de topklasse pakken, de coach verkoos vanaf dat moment Amber tot nieuwe captain van het team!

 

 

Amber is een technische speelster die al internationale ervaring heeft opgedaan door tegen teams uit Zuid-Afrika, Duitsland en België te spelen. Nu zal de leidster op het middenveld gaan verkassen naar Philadelphia om daar volgend seizoen aan te kunnen sluiten bij de Drexel Dragons! Met de komst van Amber halen de Dragons een speelster binnen die leiding kan geven binnen het team en het team op sleeptouw kan nemen.

 

Amber kan niet wachten om aan haar Amerikaans avontuur te beginnen.. wij wensen Amber heel veel succes & plezier toe in de VS! We blijven haar natuurlijk op voet volgen! Benieuwd naar meer actueel nieuws? Volg ons dan op Instagram!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.