Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Division II ‘Rookie of the Week’ – Celeste Veenstra

Division II ‘Rookie of the Week’ – Celeste Veenstra

Celeste Veenstra is na haar uitstekende optreden, tegen onder andere de nummer 7 van het land Kutztown, uitgeroepen tot ‘Rookie of the Week’ van division 2. Voor de Nederlandse is dit haar eerste persoonlijke award van het seizoen!

 

 

 

Celeste presteert week op week geweldig en zo ook nu weer! De Warriors mochten het opnemen tegen de nummer 7 van het land Kutztown.. een spannend duel is dat wat volgde. De Warriors kwamen na een kwartier op een 1-0 achterstand maar Veenstra wist met haar 5e doelpunt van het seizoen de stand weer in evenwicht te brengen! Uiteindelijk werd het ook nog 2-2 en leken beide teams afstevenen op overtime.. tot dat daar Veenstra was die zichzelf met een fantastische actie lanceerde en uiteindelijke 1 minuut voor tijd de winnen de 2-3 maakte! De vreugde was op dat moment uitzinnig en Veenstra liet zich dus weer van haar beste kant zien.

 

 

Drie dagen later stond het tweede duel van de week op het programma tegen de IUP Crimson Hawks, wat op voorhand een eenvoudig duel moest worden bleek achteraf ook zo te zijn. De Warriors wisten simpel met 4-0 te winnen en Celeste wist haar doelpuntje weer mee te pikken, ze wist namelijk de 4-0 te maken en daarmee haar doelpuntenproductie op 7 te zetten.

 

 

We zijn enorm blij om te zien dat je het zo goed doet Celeste! Veel succes met je komende duels en we blijven het hier volgen.. voor meer dagelijkse avonturen en prestaties; volg ons op Instagram!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.