Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Devi Slobbe tekent bij Miami University in Ohio en is een RedHawk!

Devi Slobbe tekent bij Miami University in Ohio en is een RedHawk!

De 16-jarige Barendrechtse verruilt haar huidige club Leonidas voor Miami University waar ze tophockey gaat combineren met haar studie.

Devi begon haar hockeycarrière bij HC Barendrecht waar ze tot haar 14e speelde. Ze maakte vanuit Barendrecht de overstap naar Leonidas waar ze als B-speelster werd doorgeschoven naar de A1. Naast dat ze haar minuten in de A1 maakt is ze op haar 15e al gedebuteerd bij dames 1 wat acteert in de Overgansklasse.

De middenvelder is over heel het middenveld inzetbaar, maar haar kernkwaliteiten zoals haar overzicht, het spel verdelen en haar vechtersmentaliteit komen het best tot hun recht wanneer ze verdedigend speelt.

Devi zal goed opgevangen worden door haar teamgenoten van verschillende nationaliteiten zoals: Nederlands, Spaans, Zwitsers en Duits. De RedHawk’s spelen hun wedstrijden binnen de Mid-American Conference in Division 1 waar ze het opnemen tegen teams als the University of Virginia en the University of the Pacific.

Wij wensen Devi al het succes met haar studie en met haar sport en wij blijven haar natuurlijk volgen! Wil jij ook je sport en studie combineren in de VS? Sign up NOW!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.