Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Demi Sahuleka maakt droom waar bij Franklin Pierce University

Demi Sahuleka maakt droom waar bij Franklin Pierce University

Voor Demi Sahuleka is het een droom die uitkomt. Ze vertrekt op 16 augustus naar Amerika om daar haar studie en hockey carrière voort te zetten bij Franklin Pierce University. Hiermee wordt Demi ook teamgenoot van een andere KingsTalent: Feline van Doorn.

 

Bij Franklin Pierce University, gelegen in New Hampshire, zal Demi een grote waarde zijn op het middenveld. Coach Zoe Adkins wilde een dynamische en technische middenvelder toevoegen aan haar team om een van haar belangrijkste schakels op het middenveld te vervangen. Met Demi vond zij al snel de ideale opvolger. Op ongeveer anderhalf uur ten westen van Boston gaat Demi haar thuiswedstrijden spelen in de Northeast-10 conference.

 

Demi heeft in juni haar HAVO diploma binnengehaald en gaat in Amerika starten aan haar bacheloropleiding in Management. Wij zijn hartstikke trots op haar en willen Demi veel succes wensen in Amerika. Wij blijven haar natuurlijk volgen!

Wil jij Demi ook blijven volgen? Check ons Instagram account voor updates!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.