Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

De talentvolle middenveldster Yasmine van Soest vertrekt naar Amerika!

De talentvolle middenveldster Yasmine van Soest vertrekt naar Amerika!

West Chester University mag zich komende zomer gaan versterken met de jonge Yasmine van Soest. De hockeyster zal daar haar studie gaan combineren met sporten.

Yasmine begint haar hockey carrière bij VHC Venlo op haar vierde. Hier komt ze altijd uit voor de hoogste teams in haar leeftijdscategorie en speelt op de hoogste jeugdniveaus. In de U14 wordt Yasmine geselecteerd op in het district team te spelen en even later wordt ze ook uitgenodigd om onderdeel uit te maken van de Hockey Academy. Deze school geeft extra hockey trainingen aan talentvolle speelsters. Even later maakt ze de overstap naar HC Delta waar ze meteen in de U16 de captain rol op zich krijgt.

Vrienden, familie en teamgenoten beschrijven Yasmine als een sociaal actieve en spontane jonge vrouw. Een vrouw die energiek is, uitgaand, en ervan houdt om nieuwe mensen te ontmoeten. Op het veld is Yasmine zeer competitief, hardwerkend en gedreven, ze is niet iemand die snel opgeeft. Ze weet altijd haar teamgenoten aan te moedigen om het maximale uit elke wedstrijd te halen. Yasmine kan overal op het middenveld spelen maar haar favoriete positie is centraal op het middenveld. Haar krachten liggen vooral bij haar tactisch inzicht en het nemen van de juiste beslissingen. Ze valt op door zowel haar aanvallende als verdedigende kwaliteiten en heeft uitstekende leiderschapskwaliteiten.

West Chester University is in 2020 geranked door U.S News & World Report op de 17e plek van beste openbare scholen in het noorden. De school biedt goede faciliteiten aan haar studenten. Zo woont 92% van alle eerstejaars op de campus zelf. Het is een vrij grote school met zo’n 18 duizend studenten. Op atletisch gebied komen ze uit in de PSAC en ECAC. Het women’s Field Hockey team heeft in 2019 nog het nationaal kampioenschap gewonnen.

Wij wensen Yasmine veel plezier en succes toe in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.