Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

De Eagles van Carson Newman gaan zich versterken met Willem Kruijk

De Eagles van Carson Newman gaan zich versterken met Willem Kruijk

Willem Kruijk versterkt vanaf volgend jaar de voorhoede van de Eagles van Carson Newman University.

Op zijn 7e start Willem met voetballen bij VV Kessel. Na 5 jaar ontwikkeling valt Kruijn in de smaak bij VVV Venlo en wordt hij gescout. Een paar jaar later maakt Willem de stap naarr SV Panningen om met het onder 15 team te spelen op nationaal niveau. Op zijn 17e keert hij terug bij zijn eerste club VV Kessel om met het senioren elftal mee te spelen. In de 99 wedstrijden die Willem speelt voor het 1e elftal van VV Kessel weet hij maar liefst 151 keer het net te vinden. Doordat hij zovaak scoort is hij ieder jaar weer topscoorder van VV Kessel. Ook in de Via Cup, de regionale cup, weet hij nu drie jaar oprij de topscoorder titel te claimen. Uiteindelijk hebben top amateurverenigingen zoals Venlosche Boys en Veritas ook interesse in Kruijk.

Carson-Newman University is gevestigd in Jefferson City, Tennessee, die in 1851 werd geopend. De universiteit is vernoemd naar James Carson, een plaatselijke zakenman die geld naliet aan de universiteit, en William Newman, die geld schonk aan wat toen nog een aparte vrouwenuniversiteit was. Het mannen voetbalteam van Carson Newman speelt in SouthEast Region en komt uit in  de South Atlantic Conference divisie 2. De Eagles zijn afgelopen seizoen 7e geëindigd met een record van 11-4-0. Willem gaat de voorhoede van de Eagles versterken en wij verwachten een hoop doelpunten te zien van hem.

Wij wensen Willem heel veel succes met het avontuur in de VS.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.