Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Dave Star vertrekt naar Life University en wordt een Eagle.

Dave Star vertrekt naar Life University en wordt een Eagle.

Vanaf de zomer van 2022 voegt Dave Star zich bij het men’s soccer team van Life University. Hij gaat sport en studie combineren in Amerika en wordt een Eagle.

Op zijn vierde begint Dave met voetballen. Naast voetbal is ook tennis iets wat hij graag doet en hierin is hij erg succesvol. Dave speelt op nationaal niveau en kon zich benoemen als top 50 van Nederland. Op voetbal gebiedt ontwikkelt Dave zich snel en hierna volgt interesse vanuit verschillende grote amateur verenigingen zoals Alphense Boys die hem graag in de jeugdacademie wilde hebben. In 2012 maakt Dave ook de overstap om hier in de hoogste teams op nationaal niveau te spelen. Ado Den Haag klopt later aan de deur en scouten Dave voor het onder vijftien team. De KNVB ziet ook Dave zijn talent en selecteert hem voor de onder 17. In het seizoen 2020-2021 maakt Dave de overstap naar VV Katwijk. De club wordt gezien als beste amateurclub van Nederland en hier speelt hij meteen in de basis in het onder 23 team. Ook mag Dave mee trainen met het eerste elftal en in dit seizoen maakt hij hier zijn debuut.

Vanaf volgend seizoen is Dave een Student-Athlete voor Life University. Het men’s soccer team valt onder leiding van Alex Pama en komt uit in de Mid-South Conference. Life University is aangesloten bij de NAIA en is een erg bekende school voor KingsTalent. Zo speelden er voorgaande seizoenoen maar liefst negen(!) KingsTalent talenten in het men’s soccer team en ook in het women’s soccer team werd KingsTalent vertegenwoordigd door Justine Kuiper.

Life University ligt in Marietta, Georgia. De campus van de school ligt op een klein half uur rijden van de stad Atlanta af. Hier zullen de mannen van het men’s soccer team dus regelmatig te vinden zijn. Verder staat de school bekend om haar sterke atletische en academische programma. Voor Dave dus ideaal.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.