Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Darrin de Meza maakt zich klaar voor vertrek naar Tennessee

Darrin de Meza maakt zich klaar voor vertrek naar Tennessee

Deze zomer start Darrin de Meza zijn Amerikaanse avontuur en zal hij vertrekken naar Tennessee. De 21-jarige doelman zal hier een studie gaan volgen aan de Carson Newman University waar hij tevens aan zal sluiten bij het voetbalteam van de school waar al meerdere Nederlandse talenten spelen.

 

Darrin begon al op 4-jarige leeftijd met voetballen. Zijn talent werd snel opgemerkt door de KNVB waarna hij mocht aansluiten bij de regionale jeugdopleiding. Hij werd ook opgemerkt door Ajax en werd gevraagd om op proef te komen. Na te zijn teruggekeerd bij vv UNO kreeg hij de kans om hoger te gaan spelen. In 2016 sloot Darrin aan bij Koninklijke HFC onder 19. In 2017-2018 mocht hij vroegtijdig de overstap maken van de onder 19 naar het belofteteam, waarmee hij direct kampioen werd. Het jaar daarop werd hij met zijn team opnieuw kampioen en in het jaar 2019-2020 was hij zelfs aanvoerder van het belofteteam en mocht hij meetrainen met het eerste. Vanaf vorige zomer speelt hij in het eerste van VV Swift in de Hoofdklasse. Volgende zomer zal hij te zien zijn op de Amerikaanse soccer fields.

De nieuwe school van Darrin wordt de Carson Newman University in Tennessee. Een universiteit met erg goede faciliteiten, goede opleiding en een ambitieus voetbalprogramma. Samen met Pim Janssens, Rik van Dijk, Bram Kaarsgaren en volgend jaar ook Willem Kruijk is de Nederlandse inbreng voor het team erg groot. Vorig seizoen bereikte het team de halve finale van de het SAC Championship waarin ze helaas werden uitgeschakeld door Wingate. Met de nieuwe aanwinsten zal het team er komend seizoen alles aan doen om de finale te halen, en te winnen uiteraard!

Heel veel plezier en succes gewenst tijdens je avontuur in Amerika Darrin, zet hem op!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.