Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Van Colorado naar LA! Een nieuwe stap voor Dani van Steijn

Van Colorado naar LA! Een nieuwe stap voor Dani van Steijn

Onder toeziend oog van zijn ouders tekende Dani van Steijn zijn tweede contract in Amerika. Na twee zeer succesvolle seizoenen bij Northeastern Junior College verhuist hij van Colorado naar Los Angeles. De volgende halte in zijn prille carrière is Cal State University Dominguez Hills in California. Met wedstrijden in San Diego, San Francisco, Washington en natuurlijk LA geen verkeerde stap. 

 

 

 

Dani van Steijn speelde in de jeugd voor AJAX Amsterdam en Alphense Boys voordat hij naar Northeastern Junior College vertrok in Sterling, Colorado. In twee jaar speelde hij speelde voor de “Plainsmen” transformeerde de formatie naar een winning team. Dani nam het team bij de hand met vele doelpunten en assists als gevolg. Het eerste seizoen bereikte het team al direct de finales van Region 9. Voor het eerst in program history. Het tweede jaar, met Dani als aanvoerder, werd Dani uitgeroepen tot First Team All region en All American! Een unieke prestatie!

 

 

 

Een volgende stap lag voor de hand. Van Colorado vertrekt hij naar Cal State University Dominguez Hills in Los Angeles op steenworp afstand van Long Beach! Gebruikmakend van de faciliteiten van LA Galaxy een droom transfer voor Dani. Zo wordt er zelfs een wedstrijd in het stadion gespeeld! Wedstrijden speelt hij voortaan in het CCAA (California Collegiate Athletic Association). Met wedstrijden in oa San Diego en San Francisco. Daarnaast wordt de voorbereiding (deels) afgewerkt in Washington 2000(!) km verderop. Daarnaast vervolgt Dani zijn business studie en stroomt hij in in zijn derde jaar in LA.

 

Dani’s dream will continue! We blijven je volgen Dani. Stiekem zijn we ook wel een beetje jaloers! Heel veel plezier!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.