Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Daan Huntjens verruilt SV Venray voor de Bethany Vikings!

Daan Huntjens verruilt SV Venray voor de Bethany Vikings!

Hij zal vanaf volgend seizoen in dienst treden van de Bethany Vikings.. Daan Huntjens! De vleugelverdediger zal SV Venray na dit seizoen dus verlaten voor een avontuur bij Bethany Lutheran College waar hij studie en voetbal zal gaan combineren.

 

 

Daan begon op 7-jarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale vereniging SV Venray. De rechtsback doorliep alle jeugdelftallen van de club uit Venray en speelde tegen jeugdteams van professionele voetbalclubs. Daan groeide bij SV Venray uit tot een rechtsback die elke wedstrijd zijn mannetje stond.. in het seizoen ’17-’18 werd Daan dan ook verkozen tot aanvoerder van het team en loodste hij het team naar het kampioenschap! Momenteel maakt Daan zijn minuten in de onder-19 van SV Venray.

Daan is een verdediger die op elke positie achterin wel uit de voeten kan, dat kenmerkt ook de persoon Daan Huntjens die altijd alles wil geven voor het team en door blijft gaan! Hij geeft in de wedstrijden de volle 100%, zowel in verdedigend als in aanvallend opzicht. Daan is dan ook een teamspeler die met zijn coachend vermogen een speler is die iedereen in zijn team zou verwelkomen.. zo nu dus de Bethany Vikings die niet kunnen wachten tot de vleugelverdediger bij het team aansluit in de zomer van 2019! Daan zal aan het eind van het seizoen dus op het vliegtuig stappen om een studie te gaan combineren met topsport op Bethany Lutheran College.. de school ligt slechts op 1,5 uur rijden van Minneapolis wat de hoofdstad is van Minnesota.

 

 

 

Wij wensen Daan veel succes & plezier toe in de VS! We blijven hem natuurlijk op de voet volgen.. lijkt een dergelijk avontuur jou ook wel iets? Sign-up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.