Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Celine de Witte gaat naar de University of Mount Olive!

Celine de Witte gaat naar de University of Mount Olive!

Celine de Witte zal volgend jaar te vinden zijn op de velden van University of Mount Olive in North Carolina. Ze is dit jaar geslaagd voor haar havo diploma en is klaar voor de volgende stap. Celine gaat een studie volgen aan de UMO en daarnaast zal ze de school vertegenwoordigen op het hockeyveld.

Twaalf jaar geleden meldde Celine zich op 6-jarige leeftijd aan bij MHV Maarssen. Tot op heden speelt Celine de Witte nog steeds voor de club en ze heeft al een hele hoop doelpunten gemaakt. Met het O14 en O16 team werd ze kampioen en in het O18 team stond ze vorig jaar bovenaan totdat het seizoen door COVID-19 moest worden afgeblazen. Celine kan zowel als middenvelder als aanvaller ingezet worden, maar ze speelt het best wanneer ze centraal op het middenveld staat. Ze is erg snel, heeft een goede conditie en ze scoort makkelijk. Naast hockey is Celine actief bezig met hardlopen. Ze rent regelmatig wedstrijden en op haar school werd ze zelfs eerste op de 2,5km en 5km.

Celine’s toekomstige school bevindt zich in Mount Olive in North Carolina. De school beschikt over verschillende sportteams waaronder een hockeyteam waar Celine na de zomer aan zal sluiten. Het team bestaat grotendeels uit Amerikaanse meiden maar er speelt ook een Argentijnse en een Nederlandse dame in het team. Het team komt uit in de South Atlantic Conference Carolina’s waar ze spelen tegen scholen uit North Carolina en South Carolina, zoals: Queens University of Charlotte, Converse University en Coker University.

 

Wij wensen Celine heel veel plezier en succes in de Verenigde Staten!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.