Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Celeste Veenstra ontvangt All American Award na een fantastisch seizoen bij de East Stroudsburg Warriors

Celeste Veenstra ontvangt All American Award na een fantastisch seizoen bij de East Stroudsburg Warriors

Wat een ongelooflijk seizoen voor Celeste Veenstra! Een karrenvracht aan awards, goals en assists heeft ertoe geleid dat Celeste is verkozen in het Longstreth/NFHCA All American Team. Misschien ook geen verrassing, gezien de waanzinnige statistieken… Maar liefst 22 goals en 6 assists heeft Celeste dit seizoen achter haar naam gezet.

 

Na 3 Offensive Player of the Week awards en de PSAC All Conference award, ontving Celeste na de gewonnen finalewedstrijd tegen Kutztown in het PSAC Tournament de titel: PSAC Field Hockey Championship Most Valuable Player. Dit is zeker geen kleine award!
Na het Tournament, mochten de ‘Warriors’ door naar de Nationals. In de halve finale werd helaas na Overtime verloren van Saint Anselm. Dit betekende het einde van het Field Hockey seizoen voor Celeste en haar team.

Afgelopen week kreeg Celeste het nieuws dat zij ook nog in het All American Team is verkozen. Dit was, zoals men dat mooi zegt, de kers op de taart! Ze kan met een grote glimlach terugkijken op dit seizoen in Pennsylvania.

Wij zijn ontzettend trots op Celeste, top gedaan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.