Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Carmen van Kuringe gaat hockeyen in Amerika en wordt een Warrior!

Carmen van Kuringe gaat hockeyen in Amerika en wordt een Warrior!

Carmen van Kuringe zal komende zomer Nederland verlaten en op het vliegtuig stappen naar Pennsylvania. Ze gaat daar sporten en studeren aan de East Stroudsburg University.

Na vier jaar te hebben gehockeyd bij MHC Berkel-Enschot, waar ze op haar zesde begon, werd Carmen op haar 10e gescout door hockeyclub Oranje Rood. Hier speelde ze op jonge leeftijd al in de hoogste jeugd competities en deed ze mee met haar team aan nationale en internationale toernooien. Carmen is een veelzijdige verdedigster die het liefst speelt op de linksback positie. Ze blinkt uit in 1 op 1 duels in het achterveld en heeft ook een goed tactisch inzicht.

Carmen is op het veld enorm toegewijd en geeft altijd 100% in elke training en wedstrijd. Ze neemt graag initiatief en geeft het goede voorbeeld. Ook tijdens haar studie is ze gedreven om het beste resultaat te behalen. Carmen stelt graag hoge doelen voor zichzelf en zal altijd alles geven om deze doelen te behalen. Al met al is ze dus zeker klaar voor een nieuwe uitdaging en gaat ze deze met volle overtuiging tegemoet!

Het team van East Stroudsburg University is al een vrij internationaal team met speelsters uit onder anderen Duitsland en Zweden. En nu zullen er zich dus ook een aantal Nederlandse speelsters aan de selectie toevoegen. Carmen is namelijk niet de enige Nederlandse hockeyster die in het team terecht komen zal komen. Julia Meijs en Chiara Soeters vertrekken namelijk ook deze zomer naar East Stroudsburg University om daar het hockeyteam te versterken!

 

Wij wensen Carmen ontzettend veel plezier en succes in de VS!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.