Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Britt Klein Lankhorst op weg naar de ‘Sunshine State’!

Britt Klein Lankhorst op weg naar de ‘Sunshine State’!

Met haar VWO diploma op zak vertrekt Britt Klein Lankhorst komende zomer naar Florida, waar ze een contract heeft getekend bij Florida State College at Jacksonville, uitkomend in de Penhandle Conference. Head Coach Edric Poitier is verhuld met de komst van de passer-loper: ‘’Met Britt voegen we een explosieve speelster toe aan onze selectie met zowel aanvallende als verdedigende kwaliteiten. Van Britt verwacht ik dat ze een dragende speelster wordt binnen het team en de ploeg op sleeptouw neemt wanneer nodig’’.

 

Ondanks dat Britt pas vijf jaar geleden besloot te gaan volleyballen, heeft ze een aardige staat van dienst opgebouwd in deze korte periode. Zo werd ze in 2016 opgenomen in de voorselectie van het jeugd Nederlands volleybalteam én beachvolleybalteam. Daarnaast studeerde ze aan de Topsport Talentschool Werkman College waar ze vorige week haar VWO diploma behaalde.

 

De Blue Waves kijken terug op een wisselvallig seizoen, waarin vijftien keer gewonnen werd van de 28 wedstrijden. Aanleiding voor de school om het roer om te gooien en een nieuwe coach aan te stellen: Edric Poitier. De nieuwbakken coach van Florida State College heeft in zijn carrière veel prijzen gepakt, zowel met de school als individueel. Zo werd hij drie maal verkozen tot ‘Coach of the Year’ door de Central Intercollegiate Athletic Association. Poitier staat bekend als een coach zijn ploegen weet tot ontwikkelen tot hechte en goed presterende teams. Met Britt als een van zijn belangrijkste speelsters heeft Poitier zijn zinnen komend seizoen gezet op de conference titel. Dat Britt kan meppen; dat is een ding wat zeker is!

 

 

Wij wensen Britt heel veel plezier en succes in Florida!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.