Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Hugo Schuringa laat Nederland achter zich en maakt de stap naar Luther College!

Hugo Schuringa laat Nederland achter zich en maakt de stap naar Luther College!

Hugo Schuringa Gaat Nederland verlaten voor een Amerikaans avontuur. Hij zal komend jaar gaan basketballen voor Luther College!

Hugo begon op 14-jarige leeftijd met basketbal bij zijn club Triple Threat. Na een aantal maanden bij het O16, 3e team (uitkomend in de 4e hoogste regionale divisie), maakte Hugo de overstap naar het O16, 1e team (uitkomend in de hoogste nationale divisie, Eredivisie). Hij speelt als point guard en leidde zijn team met assists en coaching. Dankzij zijn talent en vaardigheid werd hij een invloedrijke speler voor zijn team. In het seizoen 2023-2024 kwam hij uit voor de O19, 1e team van Triple Threat, op 17-jarige leeftijd. Uitkomend in de Eredivisie (hoogste nationale competitieniveau).

Hugo kan als shooting guard of point guard spelen, maar hij speelt het best als shooting guard. Hij is een echte teamspeler die er goed in de 1 tegen 1 is. hij brengt veel energie op het veld en valt op met een groot aantal assists.

Vrienden, familie en teamgenoten beschrijven Hugo als een sociaal, enthousiast en positief persoon. Hij is erg competitief en werkt heel hard om zijn doelen te bereiken. Ook al is hij erg energiek en competitief, hij zet het team altijd op de eerste plaats en is erg behulpzaam naar zijn teamgenoten toe. Hij is een echte leider die het goede voorbeeld geeft.

Komend seizoen zal hij zijn kwaliteiten laten zien in Amerika bij Luther College. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Hugo hier mooie prestaties gaat neerzetten. Wij Wensen Hugo dan ook erg veel succes en horen graag alle verhalen over zijn tijd in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.