Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Bram Dekker wordt een Oklahoma Drover!

Bram Dekker wordt een Oklahoma Drover!

Bram stapt binnenkort op het vliegtuig om zich in Amerika te bewijzen bij University of Arts and Science of Oklahoma. De keeper AFC’34 vertrekt binnenkort naar Chickasha, Oklahoma om zich aan te sluiten bij zijn nieuwe teamgenoten.

 

De jonge keeper speelt al vanaf zijn vijfde, waar hij begon bij SV DTS. Na drie jaar bij de club uit Oudkarspel was het tijd voor wat nieuws en vertrok Bram naar SVW’27. Snel hierna werd hij gescout door AZ Alkmaar en een jaar daarna, toen hij twaalf was, vertrok hij naar AFC’34. In de seizoenen 2017/2018 en 2018/2019 werd Bram geselecteerd door de KNVB.

Bram is een keeper met geweldige reflexen en hij blinkt dan ook uit in zijn 1 op 1 situaties. Verder beschikt hij over een goed spelinzicht, duelkracht en heeft hij een ongeëvenaarde inzet. De linksbenige keeper is enorm ambitieus en dat heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen in zijn carrière tot dusver.

 

Het nieuwe team van Bram, de USAO Drovers, wisten vorig seizoen een indrukwekkend record neer te zetten van maar liefst 13 overwinningen, één gelijkspel en zes verloren wedstrijden. In datzelfde seizoen werd een bijna record-brekend resultaat geboekt door het team uit Oklahoma. Zij wisten namelijk met maar liefst 25-0 te winnen van Bacone College. Dit is de twee-na hoogste score ooit in NAIA geschiedenis. Enkele weken later wisten ze wederom van Bacone College te winnen, deze keer met 16-0! Dat is dus een uitslag van 41-0 over twee wedstrijden. Er was dan ook geen tekort aan doelpunten in hun seizoen, maar ze kregen er ook 31 tegen in 20 wedstrijden. Geen slechte prestatie, maar eentje die ongetwijfeld verbeterd gaat worden door hun nieuwste aanwinst. Daarnaast is het natuurlijk mooi dat Bram teamgenoot wordt van Angelo Leendertse. Hij veroverde vorig seizoen door zijn prestaties een plekje in het team van de beste spelers in de competitie.

De University of Science and Arts of Oklahoma heeft ruim 850 studenten en werd opgericht in 1908. Het grotendeel van de studenten woont op de campus in één van de twee mogelijke opties: Sparks Hall of Lawson Court.

 

Al met al staat Bram een geweldig nieuw avontuur te wachten in Chickasha. Wij zijn enorm benieuwd naar Bram zijn ervaringen en houden jullie op de hoogte van zijn tijd in Amerika! Wil jij meer van dit soort verhalen lezen? Check onze instagrampagina! @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.