Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Bram Dekker bekroond tot SAC Defensive Player of the Week!

Bram Dekker bekroond tot SAC Defensive Player of the Week!

Bram Dekker is afgelopen zomer pas vertrokken naar Amerika en bewijst nu al zijn waarde voor het team. De keeper was afgelopen weekend een belangrijke speler bij de 3-2 overwinning op Mid-American Christian University. Door het bijzonder goede optreden van Dekker trekken de Drovers hun lijn van omgeslagen wedstrijden door, en krijgt Dekker zijn eerste persoonlijke award achter zijn naam te staan.

 

Bram speelt sinds dit seizoen voor de University of Science and Arts of Oklahoma, beter bekend als de USAO Drovers. Door toe te treden binnen dit team waren de verwachtingen voor Bram hoog. Afgelopen seizoen hadden de Drovers nog een nieuw record neergezet van 13 overwinningen in één seizoen. Ook werden er bizar grote uitslagen neergezet zoals 25-0 en 16-0. De tegengoals waren echter wel nog een doorn in het oog van de Drovers. Dit is de reden dat Bram aan boord werd gehaald.

Dit seizoen heeft Bram een prima start gekend. De keeper heeft bewezen een goede aanwinst te zijn voor het team door zijn reflexen, spelinzicht, duelkracht en inzet. Ook de tegendoelpunten spreken voor zich: vorig jaar kregen de Drovers 31 tegengoals in 20 wedstrijden, Dekker heeft er momenteel 3 uit 5 wedstrijden.

Samen met teamgenoot Angelo Leendertse zijn er grootse plannen gesmeed voor dit seizoen, dus we gaan deze toppers goed in de gaten houden!

 

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van onze talenten in Amerika?  Volg ons dan op onze socials @kingstalentnl!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.