Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Boudewijn Reijtenbagh wordt een Morningside Mustang!

Boudewijn Reijtenbagh wordt een Morningside Mustang!

De achttienjarige middenvelder van VDZ Arnhem maakt deze zomer de overstap naar het Morningside College in Sioux City, Iowa om een echte ‘Mustang’ te worden!

 

Boudewijn begon op zijn zesde met voetballen bij zijn lokale club in Arnhem, VDZ. Bij deze club kwam hij altijd uit in de hoogste jeugdteams van zijn leeftijd. Zo won hij 2 kampioenschappen bij de Onder 9 en de Onder 11. Ook individueel was hij succesvol. Zo won hij het internationale (NL en België)  ‘Masters’ toernooi 1 vs 1. In het Onder 13 team kwam hij uit in de Hoofdklasse waar hij kampioen mee werd. In dit team was hij de 2e aanvoerder. Het afgelopen seizoen kwam hij uit in de 4e divisie met het Onder 19 team.

Boudewijn is een echte middenvelder en komt het best als centrale middenvelder uit de voeten. Dit rechtsbenige talent heeft ook een uitstekend linkerbeen en is erg technisch. Deze intelligente jongen is fysiek sterk en met zijn mentaliteit en drive zal hij zich van zijn beste kant laten zien in Amerika. Morningside College mag blij zijn met iemand als Boudewijn in de selectie!

 

Het nieuwe team van Boudewijn, de Morningside Mustangs komen uit in de Great Plains Athletic  Conference en wisten afgelopen seizoen eerste te worden! Zo was een van de tegenstanders de University of Jamestown. Deze school ligt op ruim 600 kilometer afstand van Morningside. Dit zijn dus uitwedstrijden met lange busritten, maar daardoor ook erg leuke verhalen en ervaringen!

De campus van Morningside College staat vooral bekend om de grootte, namelijk ruim 27 hectare groot en bevat zelfs 25 gebouwen! Het Morningside college is niet alleen op sportief gebied een erg goede school, ook op academisch niveau scoort de school goed. 99% van de afgestudeerden vond binnen een jaar na slagen een baan. Op de nieuwe school van Boudewijn zitten +- 1300 studenten.

Wij wensen Boudewijn heel veel succes en geluk met zijn avontuur in Iowa en we zullen hem op de voet blijven volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.