Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Boudewijn Reijtenbagh regular-season kampioen met Morningside Mustangs!

Boudewijn Reijtenbagh regular-season kampioen met Morningside Mustangs!

Boudewijn Reijtenbagh is officieel regular-season kampioen geworden met zijn school, Morningside College. De Morningside Mustangs wisten met een 1-1 gelijkspel tegen Briar Cliff University het kampioenschap voor het tweede jaar op rij veilig te stellen.

 

Boudewijn verruilde begin augustus de Nederlandse velden voor de Amerikaanse. Hij ging op avontuur naar Morningside, Iowa. Een kleine vier maanden later mag Boudewijn zich al trotse kampioen van de GPAC (Great Plains Athletic Conference) noemen.

De Mustangs werden vorig jaar ook al kampioen in de GPAC. Deze titel betekent 2 op rij, en daarbij komen torenhoge verwachtingen voor het postseason tournament kijken in april 2021. Door het kampioenschap krijgen de Mustangs een voordeelpositie ten opzichte van de andere teams.

Met statistieken van 9 keer winst, 1 keer gelijk en 1 keer verlies hebben de Morningside Mustangs een seizoen achter de rug waar ze trots op mogen zijn, en ook voor Boudewijn is dit een mooie start van zijn avontuur in The States.

 

Gefeliciteerd met je eerste grote prijs Boudewijn! We kijken met plezier uit naar wat je nog meer gaat laten zien.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.