Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Billy Nzojyibwami vertrekt naar de landskampioen!

Billy Nzojyibwami vertrekt naar de landskampioen!

Na twee fantastische jaren bij William Woods vertrekt Billy Nzojyibwami naar de landskampioen Central Methodist University! Gister stapte hij op het vliegtuig om aan te sluiten bij zijn nieuwe team. 

 

Billy speelde in Nederland voor ASWH en IFC voordat hij de overstap maakte naar William Woods University. Zijn eerste seizoen was direct een succes. Met zijn sterke spel en doelpunten was hij direct van onschatbare waarde voor zijn team. Hij won in 2018 de awards Freshman of the Year, All Conference, Player of the Year in de American Midwest Conference (AMC) en als klapper All American.
In 2019 ging Billy vrolijk verder met waar hij goed in is – het verschil maken. Met zijn sterke spel, doelpunten en assists maakte hij wederom het verschil. Naast zijn sterke spel op het veld bleef hij ook in de schoolbanken scoren. Dit resulteerde in een uitpuilende prijzenkast. Aan het einde van dit seizoen ontving hij weer twee belangrijke awards – All Conference en All American awards. Billy speelt zich hierbij in twee aansluitende seizoenen bij de beste spelers van Amerika.

 

Nu is hij klaar voor een nieuwe stap in zijn prille carrière. Billy stapt over naar de back to back national champion. De afgelopen twee jaar heeft CMU zich mogen kronen tot nationaal kampioen! Een mooie overstap voor de aanvaller uit Zuid-Holland. Wij wensen Billy enorm veel succes en bovenal veel plezier bij de nationaal kampioen uit Missouri.

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.