Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Billy Nzojyibwami verkozen tot ‘National Player of the Week’!

Billy Nzojyibwami verkozen tot ‘National Player of the Week’!

Afgelopen zondag nam het men’s soccer team van UIS het in eigen huis op tegen Quincy. De thuisploeg domineerde de tegenstander en wist het weekend af te sluiten met een indrukwekkende 7-0 overwinning.

De Prairie Stars van UIS hadden deze wedstrijd een totaal van 16 schoten, waarvan 11 op doel. Dit in tegenstelling tot de Hawks van Quincy, die 6 keer een schot wisten te lossen, waarvan 5 op doel. De nummer 9 van de Prairie Stars, Billy Nzojyibwami, was deze wedstrijd aanvallend erg sterk. De aanvaller wist van zijn 3 schoten op doel er 2 te scoren en was ook nog eens goed voor 1 assist. Voor deze aanvallende bijdrage van afgelopen weekend is Billy verkozen tot ‘National Player of the Week’! Aankomende vrijdag neemt het men’s soccer team van UIS het in een thuiswedstrijd op tegen Rockhurst University. Hier zullen de voetballers alles gaan geven om hun derde overwinning in een thuiswedstrijd te bemachtigen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.