Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Bianca Troost tekent contract bij Angelo State University

Bianca Troost tekent contract bij Angelo State University

Bianca Troost speelt volgend seizoen haar wedstrijden in het tricot van de Angelo State Rams. Troost, die in Nederland haar wedstrijden speelde in het eerste elftal van Berkel, uitkomend in de hoofdklasse, zal vanaf Spring 2020 haar wedstrijden spelen in de Lone Star Conference, waar haar toekomstige ploeg het seizoen afsloot op de vijfde plek, waarmee deelname aan het Conference Tournament werd behaald.

 

De Rams begonnen het seizoen ijzersterk met tien overwinningen, twee nederlagen en één gelijkspel. In de conference werd er tot midden oktober slechts twee keer verloren. Daarna leed de ploeg van Travis McCorkle een aantal gevoelige nederlagen, waardoor zijn ploeg afgleed van de derde naar de vijfde stek. Met de komst van Troost voegt McCorkle een uitstekende vleugelaanvalster toe aan zijn selectie. De coach van Angelo State is dan ook in zijn nopjes met de komst van de getalenteerde zaalvoetbalster, die zeven maal uitkwam voor Oranje en deelnam aan de Futsal Champions League: ‘’Ik ben erg blij met de komst van Bianca naar Angelo State University. We hebben veel successen in het verleden behaald en ik geloof dat Bianca gaat bijdragen aan nieuwe successen in de toekomst. Ze heeft een erg positieve mentaliteit en beschikt over een uitzonderlijk goeie techniek die ze gebruikt om haar directe tegenstanders te passeren. Het zal voor Bianca wellicht even wennen zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn selectie haar met open armen ontvangt, en haar zal ondersteunen waar nodig’’.

Door de komst van Bianca mogen wij ons ook opmaken voor een Nederlands getint affiche komend seizoen. Een van de tegenstanders in de Lone Star Conference is namelijk The University of Texas of the Permian Basin, de ploeg van Ayla Sessink. Troost, die in 2018 haar bachelor diploma Logistics Engineering behaalde, start in januari met een Master of Business Administration aan Angelo State.

Wij wensen Bianca heel veel plezier en succes in San Angelo, Texas. Go Rams!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.