Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Berna Kabakci naar Carson Newman University!

Berna Kabakci naar Carson Newman University!

Voetbalster Berna Kabakci laat Nederland achter en vervolgt haar carrière aan Carson Newman University!

Voordat Berna de keuze maakte om te gaan voetballen bij haar lokale club FC Bergh, deed ze eerst aan volleybal. Ze is altijd al een keepster geweest vanaf het moment dat ze ging voetballen. Bij haar lokale club speelde ze altijd in de hoogste jeugd teams. In de MO17 is ze zelfs geselecteerd tot aanvoerster van het team! Naast het reguliere voetbal is Berna ook in de zaal te vinden. In Duitsland heeft ze meerdere toernooien gespeeld, waarna ze twee keer de prijs ‘The Golden Glove” heeft gewonnen. In 2019 is Berna geselecteerd voor het nationale MO17 team van Noord-Macedonië. Vanwege COVID-19 maakte ze haar officiële debut een jaar later. In haar eerste internationale toernooi met Noord-Macedonië won ze gelijk ‘The Golden Glove” prijs! Vanwege haar indrukwekkende debut heeft ze altijd in de basis gestaan. In 2021 speelde Berna de Europese Kampioenschappen in Wit-Rusland, waarbij ze voor het eerst in de geschiedenis de ‘Elite ronde’ haalde. In de tussentijd speelde ze voor zowel het MO19 team en het eerste vrouwen team van haar club. In het jaar dat volgde heeft ze de overstap naar Eldenia gemaakt om op het hoogste nationale niveau te voetballen in de MO20 in Nederland. Ook traint Berna mee met het eerste vrouwen team van de club, dat op het hoogste nationale amateur niveau speelt. In 2023 speelt ze in de knock-out fase van de Europese Kampioenschappen van het nationale MO19 team van Noord-Macedonië. In het seizoen 2022-2023 speelt Berna voor Eldenia MO20 en Noord-Macedonië MO19 nationale team.

Berna’s kracht ligt bij haar snelle reflexen, haar uitstekende vermogen om te duiken en 1 tegen 1 situaties. Ze is zeer comfortabel aan de bal en speelt graag van achter uit. Met haar coaching- en leiderschapskwaliteiten geeft ze alles om haar team naar de overwinning te brengen. Een echte teamplayer met winnersmentaliteit!

Na de zomer zal Berna het women’s soccer team van Carson Newman University gaan versterken, waar mede KingsTalent-athlete Laura Germes op dit moment al voetbalt. Wij wensen Berna veel plezier en succes toe in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.