Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Bastiaan Jager versterkt Coker Cobras

Bastiaan Jager versterkt Coker Cobras

Bastiaan Jager staat voor de overstap naar Coker University. Hij gaat voetballen en studeren bij de Coker Cobras.

 

Bastiaan begon op zijn 4e met voetballen. Al snel kwam hij in het KNVB Talententeam terecht en werd hij uitgenodigd voor de FC Groningen Soccer School. Bij de onder-17 van VV Wildervank werd Bastiaan kampioen, dit deed hij als aanvoerder van zijn team.

Hij maakte zijn debuut in het eerste van VV Wildervank op 16-jarige leeftijd. Daarna was het tijd voor een stap hogerop. Achilles 1894 was deze stap. Hier voetbalde Bastiaan in de Hoofdklasse. De volgende stap in Bastiaan zijn carrière is Coker University.

 

Bastiaan gaat voetballen voor de Coker Cobras. Zij komen uit in de NCAA Division II en South Atlantic Conference. Hier zal Bastiaan tegen ploegen als onder andere Wingate en Carson-Newman spelen, en dus ook een aantal bekende van ons treffen.

De Cobras spelen hun thuiswedstrijden op het Coker Athletic Field. Hier worden zowel de voetbal- als de Lacrosse wedstrijden van de school gespeeld.

Afgelopen seizoen kreeg het team van Coker het nodige aantal doelpunten tegen. Met Bastiaan als defensieve versterking hebben wij er vertrouwen in dat dit een stuk beter zal gaan in de toekomst.

 

Bastiaan, veel succes en plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.