Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Basketballer Jorre van Beek laat BV Aalsmeer achter zich en vertrekt naar Amerika!

Basketballer Jorre van Beek laat BV Aalsmeer achter zich en vertrekt naar Amerika!

Vanaf de zomer van 2022 krijgt het basketbalteam van Kean University versterking van Jorre van Beek. Hij gaat zijn passie voor basketbal combineren met zijn studie in Amerika.

Op 13-jarige leeftijd is Jorre begonnen met basketballen bij zijn plaatselijke club BV Aalsmeer. Hij trainde al snel, toen hij 13 en 14 jaar oud was, mee met het U18-team. Met dit team werd hij drie keer op rij kampioen. Na een aantal jaar bij BV Aalsmeer te hebben gebasketbald, heeft Jorre de overstap gemaakt naar Millennium Basketball Club Amstelveen om zo op een hoger niveau te gaan strijden. Met het U22-team van MBCA strijdt hij op dit moment nog steeds op nationaal niveau. Komende zomer zal hij dit team achter zich laten om zijn Amerikaanse droom waar te maken.

Vrienden, familie en teamgenoten van Jorre omschrijven hem als een sociale, enthousiaste en positieve jongen. Hij is een harde werker en geeft altijd 100% om zijn doelen te bereiken. Hij blijft vaak laat na de training om nog meer te trainen, om er zo voor te zorgen dat hij nog beter wordt. Jorre is een echte teamspeler en zet het team altijd op de eerste plaats.

Vanaf de zomer van 2022 gaat Jorre het basketbalteam van de Kean Cougars versterken. Kean University is opgericht in 1855 en telt iets meer dan 16.000 studenten. Jorre zal de eerste Nederlandse speler zijn bij het basketbalteam van de Kean Cougars, dat onder leiding staat van head coach David Truco, met tegenstanders als bijvoorbeeld Stockton University en William Paterson University.

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.