Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Bas Markus heeft een ‘Weekly Honor Roll’ te pakken!

Bas Markus heeft een ‘Weekly Honor Roll’ te pakken!

Het men’s soccer team van de Wilmington University Wildcats hadden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd op de planning staan tegen de Bears van Bloomfield.

In deze wedstrijd kwamen de WildCats door een vroege strafschop van Skattum Dahl op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft van de wedstrijd wist de keeper van Wilmington, Bas Markus, het lange afstandsschot van de Bears tegen te houden om zo de drie punten voor zijn team te verzegelen. Op dinsdag 4 oktober namen de WildCats het in een regenachtige dag op tegen de Lions van Georgian Court. Hier wisten ze dankzij twee belangrijke reddingen van Bas met een overtuigende 3-1 te winnen en zijn ze inmiddels al zeven wedstrijden ongeslagen! Door deze indrukwekkende defensieve prestatie is de keeper benoemd tot een ‘Weekly Honor Roll’! Aankomende zaterdag nemen de WildCats het op tegen Bridgeport. Hier zullen ze er alles aan doen om hun winstreeks voort te zetten.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.