Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Bas Markus benoemd tot MSC Defensive Player Of The Week

Bas Markus benoemd tot MSC Defensive Player Of The Week

Keeper Bas Markus is net als zijn teamgenoot Kevin de Lange gekozen als MSC Player Of The Week. Na zijn fantastische optreden tegen Midway University heeft ook hij zijn plekje verdiend op het lijstje van de beste spelers in de afgelopen week.

De boomlange keeper is bezig aan zijn eerste jaar en zo te zien heeft hij het erg naar zijn zin. In zijn eerste wedstrijd voor Shawnee State wist hij namelijk een clean sheet te houden. In de met 7-0 gewonnen wedstrijd tegen Midway University had Bas samen met Kevin de Lange een hoofdrol. De rappe buitenspeler scoorde namelijk een hattrick en Bas was belangrijk door de doelpogingen van Midway te keren. Dit waren er beduidend minder dan die van zijn eigen team, maar hij stond zijn mannetje op de momenten dat het nodig was.

Een top prestatie en niet alleen voor Bas en Kevin, maar ook voor Mark de Graaf, Thomas de Graauw, Sjoerd Reefman en Thierry van den Bergh.

 

Bas is op dit moment bezig aan zijn eerste jaar bij Shawnee State University en heeft het goed naar zijn zin. Samen met zijn teamgenoten is hij hard bezig om zichzelf klaar te stomen voor de komende wedstrijden.

 

Wij wensen Bas heel veel succes en bovenal heel veel plezier in “The States”!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.