Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Award voor Celeste Veenstra na solide start van het seizoen!

Award voor Celeste Veenstra na solide start van het seizoen!

Wat een week voor Celeste Veenstra! Ze wist in drie achtereenvolgende wedstrijden te scoren voor East Stroudsburg University. Door deze knappe prestaties, kreeg Celeste deze week de award: ‘PSAC Player of the Week’.

 

Op zaterdag 7  september begonnen de Warriors met de officiële wedstrijden. Celeste was meteen belangrijk met 1 goal in de 4-0 overwinning op Bellarmine.
Een dag later stond er alweer een wedstrijd op het programma, dit maal tegen Stonehill. Er was een dubbele overtime nodig, maar uiteindelijk trokken de Warriors de overwinning over de streep: 1-0. Na deze wedstrijd was Celeste pas echt warmgedraaid…

Een doordeweekse wedstrijd op woensdag 11 september werd Molloy verslagen met maar liefst 6-1. Celeste trof wederom 1x het doel.
In dat weekend stonden weer twee wedstrijden op het programma. Om te beginnen op zaterdag 14 september tegen Slippery Rock. Deze wedstrijd was Celeste Woman of the Match: ze scoorde 2x in een 3-0 overwinning!
De dag erna mochten de Warriors weer het veld betreden en was Mount Olive de tegenstander. Je zou misschien denken dat de wedstrijd van de dag ervoor nog in de benen zat, maar dat was zeker niet aan de score af te zien… East Stroudsburg was een aantal maten te groot voor Mount Olive, dat werd afgedroogd met 7-0(!). Ook hier was Celeste niet onzichtbaar, ze wist namelijk weer 2x te scoren.

Een week voor Celeste om alleen maar trots op te zijn! Nu is het zaak om deze vorm vast te houden en wie weet wat Celeste en haar team dit seizoen allemaal kunnen bewerkstelligen! Keep up the good work!

Voor dagelijkse updates, check ons Instagram account.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.