Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Anne-Fleur tekent voor Amerika!

Anne-Fleur tekent voor Amerika!

Anne-Fleur Dabekaussen kiest voor een Amerikaanse droom. Ze verkast volgend schooljaar naar University of New Hampshire.

Anne-Fleur is al sinds jonge leeftijd te vinden op de hockeyvelden. Sinds haar 5e is ze namelijk begonnen met hockeyen bij Xenios in Amsterdam. Met haar team heeft ze altijd in de hoogste competities gespeeld en vanaf het moment dat Dabekaussen in het U12 team zit, traint ze met oudere teams mee.

Door haar ervaring in het coachen van andere teams, haar inzichten en de snelle beslissingen die ze neemt, is Anne-Fleur meerdere jaren captain geweest van haar team. Anne-Fleur kan op iedere positie in de verdediging spelen alleen komt ze toch het beste uit de verf als ze op de centrale verdedigende positie speelt.

De familie van Dabekaussen omschrijft haar als een zorgzame en eerlijke meid die vol energie zit. Ze is een echte team-player en houdt ervan om samen met haar vrienden en familie te zijn. Op het veld is ze erg competitief en gedreven en zal ze nooit opgeven.

New Hampshire heeft 14 van de laatste 15 jaar deelgenomen aan het America East Championship toernooi. De Wildcats haalden het afgelopen seizoen een All-American, twee All-Northeast Region Team honneurs en de America East Defensive Player of the Year award binnen.

KingsTalent wenst Anne-Fleur veel succes met haar avontuur in Amerika.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.