Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Annalena Vermeer naar Harris-Stowe State University!

Annalena Vermeer naar Harris-Stowe State University!

Voetbalster Annalena Vermeer laat Forum Sport achter zich en gaat het women’s soccer team van Harris-Stowe State University in Amerika versterken.

Annalena is van jongs af aan al een erg sportieve meid. Zo beoefende ze in het verleden meerdere sporten, waaronder zwemmen en gymnastiek. Uiteindelijk besloot ze op zevenjarige leeftijd te gaan voetballen. Dit deed ze bij VV Wilhelmus waar ze door haar talent meespeelde in het jongens U10 team. Na twee jaar maakte ze de overstap naar Forum Sport om daar met meiden te gaan voetballen. Vanaf dat moment heeft Annalena altijd op het hoogste regionale en nationale niveau gespeeld. Haar talent zorgde er ook voor dat ze meespeelde bij het KNVB Talententeam U13 en U15. Hier speelde ze meerdere showcases met Jonger Oranje U15, waar ze deelnam aan regionale finales. Bij Forum Sport staat de aanvalster bekend als topscoorder en aanvoerder en dat al vanaf de U13. Het afgelopen seizoen speelde de aanvalster bij het U17 team van Forum Sport, waar ze het team leidt als aanvoerder en topscoorder.

Naast dat Annalena een neusje voor de goal heeft, is ze ook gespecialiseerd in de dode spelmomenten, zoals vrije trappen, corners en penalty’s. Ze is een echt aanvallende speelster, waarin ze zowel in de spits als op de flanken uit de voeten kan. Haar techniek is uitzonderlijk te noemen: creatief spel, goed in de korte ruimte, goede passing, goede afronding en een uitstekend loopvermogen. Kortom: een uitstekende aanwinst voor de Harris-Stowe Hornets!

Annalena zal met haar ploeggenoten gaan spelen in de American Midwest Conference. De Hornets beleefde een topseizoen met een overall record van 13-5-1. Met de versterking van een echte goaltjesdief als Annalena zal de school nog hogere ogen willen gaan gooien in de Conference.

Wij wensen Annalena veel plezier en succes toe in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.