Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Anieke Beers is de derde KingsTalent atleet bij Lander University!

Anieke Beers is de derde KingsTalent atleet bij Lander University!

Anieke Beers is het derde talent dat zich toevoegt aan het field hockey team van Lander University met als head coach de Nederlandse Robbert Schenk.

Anieke begint met hockeyen bij HC Pijnacker. Bij de club speelt weet ze zichzelf altijd in de hoogste teams te spelen. Op haar 14e is het tijd voor de volgende stap, ze transfereert naar Ringpass uit Delft. In de U14 krijgt ze de aanvoerders rol op zich en wint het internationaal toernooi EYHF. Door deze prestaties wordt ze ook geselecteerd voor het district talenten team. Shoot-outs is Anieke haar specialiteit en na dat ze het clubkampioenschap shoot-out wint kwalificeert ze zich voor het nationaal kampioenschap. In het seizoen 2020-2021 traint en speelt ze vervroegd mee met de U18 waarmee ze zich kwalificeert voor Super A. Afgelopen seizoen speelt Anieke vast mee met de U18 waarmee ze in de derde divisie speelt.

Anieke is niet alleen op sportief gebied sterk. Academisch is de hockeyster erg goed. Met een GPA van 3,95 is het een uitzonderlijk hoge score. Evenals KingsTalent atlete Puck Boschma en Victoria Hulst gaat Anieke haar studie en sport combineren bij Lander University. De Nederlandse coach zal blij zijn met deze aanwinsten en zullen ze mee willen draaien met de top in de Peach Belt Conference.

Wij kijken uit naar de prestaties van onze talenten en zullen ook Anieke op de voet volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.