Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Na Alemannia Aachen en Fortuna Sittard, next stop USA!

Na Alemannia Aachen en Fortuna Sittard, next stop USA!

Na Alemannia Aachen en Fortuna Sittard gaat Jessie Peters het volgende grote avontuur aan in haar nog prille voetbalcarrière. Na de zomer zal ze aansluiten bij het vrouwenvoetbal elftal van Life University, Georgia. Ze staat aan de vooravond van een fantastisch avontuur. 

 

 

Jessie Peters begon haar voetbalcarriere bij de plaatselijke SVC 2000. In 2013 werd ze opgepikt door de Duitse Alemania Aachen. Een zeer mooie stap. Echter, door de reistijd verkoos ze uiteindelijk ervoor om bij Fortuna Sittard te gaan spelen. Dit zou het combineren van haar studie wat gemakkelijker maken. Vervelende blessures gooide bij Fortuna roet in het eten en Jessie besloot om op een lager niveau te werken aan haar herstel. Dit seizoen speelt ze voor het eerste elftal an SV Leveroy en heeft ze haar vorm weer aardig te pakken. Een mooie opmaat naar haar Amerikaanse avontuur!

 

 

 

Hoofdtrainer Sam Clarke was van het eerste moment overtuigd van het binnenhalen van Jessie Peters. “Met haar ervaring is Jessie een rots in de branding voor onze defensie. Ik kan niet wachten tot het seizoen gaat beginnen om haar hier aan het werk te zien.” Met Jessie in de verdediging maakt Life University jacht op de Mid South Conference titel. Afgelopen seizoen werden zij uitgeschakeld in de kwartfinale. Ruimte voor verbetering dus…

 

 

 

Deze zomer verruilt ze Limburg dus voor Georgia. Met uitwedstrijden naar Tennessee, North Carolina en Kentucky zit ze niet stil. Wij wensen Jessie Peters enorm veel succes en plezier. We blijven je volgen!

 

Ben jij ook op zoek naar een avontuur in Amerika? Bekijk onze website en onderzoek je mogelijkheden…

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.