Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

AMC Offensive player of the week – Billy Nzojyibwami

AMC Offensive player of the week – Billy Nzojyibwami

Na zijn uitstekende optreden van afgelopen week kon het eigenlijk ook niet uitblijven voor Billy.. hij werd verkozen tot American Midwest Conference Men’s Soccer Offensive Player of the Week!

 

 

 

De sterke aanvaller uit Zwijndrecht was veelvuldig op het scorebord te zien, Nzojyibwami maakte maar liefst 3 goals en gaf 2 assists. De Owls wisten in een spannend duel een 3-2 winst uit het vuur te slepen tegen Freed-Hardeman, Billy wist in dit duel al direct van waarde te zijn door het net te vinden en de 1-0 op het bord te zetten!

In de tweede wedstrijd van de week liet de goalgetter zijn kansen liggen.. in het duel met St. Louis Pharmacy wist hij eigen handig zijn team op een 2-0 voorsprong te schieten door twee maal het net te vinden. De spits speelt een belangrijke rol in het team, niet alleen met zijn doelpunten maar ook met zijn voorbereidende werk.. bij de 3 en 4-0 was Billy ook direct betrokken want de assist kwam twee maal weer van zijn kant. De eindstand werd uiteindelijk 6-0 en zo is Nzojyibwami belangrijk in het voortzetten van de winning streak die momenteel al op de 9(!) staat voor de William Woods University Owls.

Voor Billy was het tevens ook de tweede keer dat hij meer dan één doelpunt wist te maken binnen 90 minuten.. dit leverde hem dus ook mede zijn allereerste persoonlijke prijs op! Keep up the good work Billy!

 

Wij vinden het fantastisch dat Billy het zo goed doet in de VS! Zet dit door.. natuurlijk blijven we je op de voet volgen! Voor meer avonturen en prestaties van onze talenten.. volg ons op Instagram!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.