Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

All-American – Billy Nzojyibwami

All-American – Billy Nzojyibwami

Billy Nzojyibwami mag zich All-American noemen! De spits van het voetbalteam van William Woods University beleefde net als vorig jaar een persoonlijk goed seizoen. Vorig jaar werd Billy in zijn debuutseizoen ook al bekroond met een All-American award en daarnaast nog een aantal mooie awards. Dit seizoen zijn er weer een aantal bijgekomen!

 

Het team van Billy (William Woods) draaide een matig seizoen met maar 6 overwinningen in 19 wedstrijden. Daartegenover staan 13 nederlagen, het Conference Tournament werd nog wel gehaald, maar in de eerste ronde werden ze gelijk verslagen door Columbia College. Billy beleefde ondanks de prestaties van zijn team toch een redelijk succesvol seizoen. In 18 wedstrijden scoorde de spits 13 keer met als hoogtepunt zijn hattrick tegen Freed-Hardeman. Deze hattrick leverde hem ook een Offensive Player of the Week-award op.

Door de prestaties van Billy in de Conference werd hij ook gekozen in het AMC All-Conference-team. We mogen dus wel concluderen dat Billy met een All-American en een All-Conference award terug kan kijken op een individueel goed seizoen. Hopelijk wordt er volgend seizoen beter gepresteerd door zijn team, maar wij weten inmiddels wel dat dit niet aan Billy zal liggen, want die maakt zijn goals overal!

Billy, veel succes komend half jaar, wij blijven je uiteraard op de voet volgen.

Benieuwd wie nog meer een All-American award hebben ontvangen? Bekijk eens ons nieuwsoverzicht, hier vind je alle awardwinnaars terug.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.