Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

ACC Offensive Player of the Week voor Florine van Boetzelaer!

Florine van Boetzelaer is haar eerste seizoen in Amerika op de juiste manier begonnen. Afgelopen weekend was ze mede verantwoordelijk voor de overwinning van haar team Syracuse tegen Duke.
Met haar bijdrage van twee goals in een 4-3 overwinning ontvangt Florine de award ACC Offensive Player of the Week.

 

De middenveldster kwam begin dit seizoen over uit Nederland om de Syracuse Orange te gaan versterken. Van Boetzelaer speelde in Nederland bij WHMC Wageningen op het hoogste nationale jeugdniveau. Met de winnende goal in de kwalificatiewedstijd zorgde ze er hoogstpersoonlijk voor dat WHMC A1 Landelijk ging spelen. Kortom, deze dame weet waar ze mee bezig is!

Dit seizoen is Florine van plan om zichzelf op de kaart te zetten bij Syracuse, als kersverse freshman heeft ze natuurlijk nog heel wat te bewijzen. Al snel bleek dat dit geen probleem zou vormen voor deze dame. Met 3 goals in haar eerste drie wedstrijden heeft ze de beste aanvallende statistieken van het hele Syracuse Field Hockey team!

De jonge playmaker heeft een warm welkom gekregen in de selectie van Syracuse. Samen met drie andere Nederlandse dames wordt er voor gezorgd dat Nederland goed vertegenwoordigd wordt in New York en omstreken.

 

Goed bezig Florine! We kijken uit naar de rest van je seizoen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van onze talenten in Amerika?  Volg ons dan op onze socials @kingstalentnl!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.